Ελλάδα

Αποβλήθηκε ο… παλιός Ιωνικός Νικαίας από την Α1

Την αποβολή της παλιάς ΚΑΕ Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως εγκρίθηκε η σύσταση Υγειονομικής Επιτροπής.

Τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (9/7) ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, αποβλήθηκε ο Ιωνικός, ύστερα από την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αλλά, από την άλλη η ομάδα της Νίκαιας θα συμμετέχει στην Α1 την επόμενη χρονιά, καθώς όπως έγινε γνωστό αναμένεται να αγοράσει το ΑΦΜ του Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο οποίος ανέβηκε από την Α2.

Από ‘κει και πέρα, ο Σύνδεσμος ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε η σύσταση Υγειονομικής Επιτροπής προκειμένου να καταρτιστεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο αντιμετώπισης του κορωνοϊού για το νέο πρωτάθλημα.

Οι αποφάσεις στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ λαμβάνοντας υπ` όψιν την έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που του διαβιβάσθηκε σύμφωνα με το άρθρο 68 παρ. 9 του ν. 2725/1999 την 25-6-2020, εξέδωσε στην σημερινή (9/7) συνεδρίαση του, διαπιστωτική πράξη για την αποβολή της ΚΑΕ με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 ΚΑΕ» από το Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών Αγωνιστικής Περιόδου 2019-2020 λόγω της μη τήρησης των διατάξεων των παρ. 1 έως 8 του ανωτέρω άρθρου σχετικά με την καταβολή μετοχικού κεφαλαίου.

Στην σημερινή (9/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, επίσης, εγκρίθηκε η σύσταση Υγειονομικής Επιτροπής προκειμένου να καταρτιστεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο αντιμετώπισης του COVID-19 για το Πρωτάθλημα της EKO Basket League της σεζόν 2020-21.

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Σταύρος Δουβής και μέλη της οι ιατροί κ.κ. Οδυσσέας Παξινός, Παναγιώτης Γρηγορόπουλος και τα στελέχη του Συνδέσμου κ.κ. Γιώργος Κονδύλης, Σουζάνα Δόγα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x