Ελλάδα

Αποκαλυπτήρια για Ολυμπιακό με Βιλερμπάν

Απόψε στο τουρνουά της Βαλένθια απέναντι στη Βιλερμπάν η πρώτη γεύση από τον Ολυμπιακό. Εκτός ο Ζαν-Σαρλ.

Μια πρώτη εικόνα από το νέο Ολυμπιακό θα δουν οι φίλαθλοι στο τουρνουά της Βαλένθια που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας. Απόψε οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Βιλερμπάν (18:30, Novasports 1) και την Τετάρτη θα παίξουν με μία εκ των Βαλένθια ή Μπάγερν που αναμετρώνται στον άλλο ημιτελικό (21:00, Novasports 1).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ, ο οποίος έχει ένα τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο και θα χάσει και τα δύο ματς (σήμερα δεν θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του), ενώ στην Αθήνα έχουν μείνει οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Βασίλης Χρηστίδης που έχουν υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό Β’ στο Κύπελλο. Η παρουσία του Κώστα Σλούκα, η επάνοδος του Βασίλη Σπανούλη μετά τον τραυματισμό του και οι πρώτες εικόνες από τους Χάρισον, Τζένκινς και Μάρτιν αποτελούν πόλο έλξης.

Η Βιλερμπάν, που έχει πλέον στον πάγκο της τον Τι Τζέι Πάρκερ (αδερφός του ιδιοκτήτη, Τόνι Πάρκερ), έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Πέραν του Ζαν-Σαρλ, έχασε το καλοκαίρι τους Τζεκίρι, Τζάκσον και Τέιλορ, ενώ μεγαλύτερο απόκτημά της είναι οι πρώην ΝΒΑερ Νόρις Κόουλ και Γκέρσον Γιαμπουσέλε. Πήρε ακόμη τους Άλερικ Φρίμαν, Κεβάριους Χέιζ, Λακόμπ και Μουσταφά Φολ, ενώ από το περσινό ρόστερ ξεχωρίζουν οι Σαρλ Καουντί, Αντουάν Ντιό, Αμίν Νουά, Ντέιβιντ Λάιτι και Ισμαέλ Μπακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x