Γενικά

«Αποκριάτικη η ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου»

Απάντηση στην ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου και στις καταγγελίες που έκανε, για το παιχνίδι του Εφηβικού πρωταθλήματος, έδωσε ο ΑΟ Δάφνης.

Στην… αντεπίθεση πέρασε ο ΑΟ Δάφνης για τα όσα καταγγέλλει η Ένωση Ιλίου πως έγιναν στην αναμέτρηση των δύο συλλόγων για το Εφηβικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε «αποκριάτικη» την ανακοίνωση και στη συνέχεια επικαλέστηκε το «λευκό» φύλλο αγώνα, λέγοντας πως δεν σημειώθηκε το παραμικρό στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Δάφνης:

«Με αφορμή την "Αποκριάτικη" ανακοίνωση του Α.Ο. Ένωση Ιλίου, μετά τον αγώνα του Εφηβικού πρωταθλήματος στο κλειστό "Μ. Μουρούτσος", ο Α.Ο. Δάφνης θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Τη Κυριακή (19/2) διεξήχθη ένα όμορφο και συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές εφηβικές ομάδες. Η ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα κυμάνθηκε σε άκρως αθλητικά πλαίσια, οι ομάδες αποχώρησαν από το παρκέ του "Μ. Μουρούτσος" χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό (απόδειξη το "λευκό" φύλλο αγώνα) και τα όσα καταγγέλλει η Ένωση Ιλίου δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στη πραγματικότητα. Κατανοούμε την πικρία της ήττας η οποία όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει υπερβολές και ψεύδη!

Το αν συνέβη κάτι έξω από το γήπεδο, από κάποιους ανεγκέφαλους γονείς (και φυσικά όχι από τους νικητές της αναμέτρησης), δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το ήθος που πρεσβεύει ο Α.Ο. Δάφνης και την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα της Ένωσης Ιλίου και στους ταλαντούχους αθλητές της!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x