Ελλάδα

Απολογήθηκε ο Σάμιουελς και συνεχίζει στον Πανιώνιο

Ο Σαμάρντο Σάμιουελς απολογήθηκε σε όλη την ομάδα για την συμπεριφορά του και την Τετάρτη θα πράξει το ίδιο και ενώπιον της διοίκησης του Πανιωνίου.

Ο Σαμάρντο Σάμιουελς κατηγορήθηκε για αδιαφορία στο ματς του Πανιωνίου με το Ρέθυμνο και πληροφορίες ανέφεραν πως ο Τζαμαϊκανός σέντερ διαμαρτυρόταν για οφειλόμενα. Κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την ΚΑΕ, που έχει καλέσει τον παίκτη σε απολογία για την Τετάρτη. Ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα απολογήθηκε πάντως σήμερα μπροστά σε όλα τα μέλη της ομάδας και συμμετείχε στην προπόνηση για το κρίσιμο προσεχές ματς με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά: η ενημέρωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

«Ο Samardo Samuels πριν την έναρξη της σημερινής (27/1) πρώτης προπόνησης του Πανιωνίου Su Casa μετά τα όσα συνέβησαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (25/1) με το Ρέθυμνο, προσήλθε κανονικά και πριν την έναρξη της ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΚΑΕ έχει καλέσει σε απολογία τον Τζαμαϊκανό παίκτη για την ερχόμενη Τετάρτη (29/1).

Μετά την συγγνώμη που ζήτησε ο Samardo Samuels μπροστά σε όλη την ομάδα, προπονήθηκε κανονικά κι έτσι η προετοιμασία του Ιστορικού για τον προσεχή – κομβικής σημασίας – αγώνα με τον Ηρακλή στο “Σοφία Μπεφόν” ξεκίνησε χωρίς απουσίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x