Ελλάδα

Απορρίφθηκαν αγωγές παικτών κατά της ΚΑΕ Πανιώνιος

Την απόρριψη των αγωγών πρώην παικτών του Πανιωνίου κατά της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Αγωγή κατά του Πανιωνίου είχαν κάνει οι πρώην παίκτες Δημητριάδης, Νοέας, Νικολακόπουλος, Καρύδας, Ματαλών και Μπιλλής, αλλά αυτή απορρίφθηκε από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, καθώς σύμφωνα με την απόφαση οι απαιτήσεις τους δεν είχαν χαρακτήρα μισθολογικών διαφορών, για τις οποίες θα μπορούσε να ευθύνεται η ΚΑΕ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Με τις υπ' αριθμόν αποφάσεις 787, 788, 789, 790/2018 από το Ειρηνοδικείο Αθηνών απορρίφθηκαν οι αγωγές των κ. Αναστάσιου Δημητριάδη, Πέτρου Νοέα, Παναγιώτη Νικολακόπουλου, Αθανασίου Καρύδα, Μάριου Ματαλών και Σωτηρίου Μπιλλή, κατά της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ και των κ. Ίωνα Γεωργίου Βαρουξάκη και Χρήστου Βουζουνεράκη, διότι κρίθηκε ότι οι απαιτήσεις που είχαν προβάλει με τις αγωγές αυτές δεν είχαν χαρακτήρα μισθολογικών διαφορών, για τις οποίες θα μπορούσε να ευθύνεται η ΚΑΕ.

Οι ανωτέρω ήταν καλαθοσφαιριστές της ομάδας του Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ κατά την περίοδο 2016 – 2017 και στις δίκες είχε κάνει κύρια παρέμβαση, με πρωτοβουλία και επιβάρυνση της ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης. Ο χειρισμός των υποθέσεων είχε ανατεθεί από την ΚΑΕ στον δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Α. Σκούφο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x