Ελλάδα

Απορρίφθηκε και τρίτη πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ για Μιλουτίνοφ

Όχι δύο, αλλά τρεις προτάσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει απορρίψει ο Ολυμπιακός για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, με την τελευταία να ανέρχεται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Δύο νέα επεισόδια είχε η υπόθεση του ενδιαφέροντος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά την αρχική πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης ύψους 500 χιλιάδων ευρώ στον Ολυμπιακό που απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρωσική ομάδα έχει καταθέσει συνολικά τρεις προτάσεις για τον Σέρβο σέντερ, με την τελευταία που προκάλεσε και την αποχώρησή της από τις συζητήσεις, να ανέρχεται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι», είπαν και σε αυτή «όχι», καθώς θεωρούν τον Μιλουτίνοφ αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού τους και παρότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι θέλουν να τον κρατήσουν.

Όπως αναφέραμε χθες, ο Ολυμπιακός έχει εξ’ αρχής αντιπροτείνει στην ΤΣΣΚΑ ένα ποσό που υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν, αλλά για την ώρα είναι άγνωστο αν θα επανέλθει η ρωσική ομάδα για να καλύψει ή να πλησιάσει τις απαιτήσεις τους.

Σύμμαχος της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη πάντως, είναι πλέον και ο παίκτης, ο οποίος έχει αποφασίσει τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες να αποχωρήσει από την Ελλάδα, καθώς η ΤΣΣΚΑ του προσφέρει τριετές συμβόλαιο που σε συνολικές απολαβές αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που εκ των πραγμάτων δε μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός για να τον ανανεώσει για τρία χρόνια, όπως ήταν η αρχική σκέψη και σχεδιασμός των αδελφών Αγγελόπουλων.

Αναμένεται λοιπόν ο Σέρβος σέντερ να έχει άμεσα επαφή με την διοίκηση για να ξεκαθαρίσει το θέμα είτε έτσι είτε αλλιώς, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη θα έχουμε οριστική εξέλιξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x