Euroleague

Αποθεώνει Σλούκα η Ευρωλίγκα: «Έχει πετύχει περισσότερα, απ’ όσα έχουν ονειρευτεί άλλοι παίκτες»

Με αποθεωτικά σχόλια για τον Κώστα Σλούκα, την προσφορά του και γενικά τα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής στην καριέρα του, αναφέρεται σε ειδικό αφιέρωμά της η Ευρωλίγκα.

Το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα έπλεξε η Ευρωλίγκα σε ένα ειδικό αφιέρωμα που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της.

Σ’ αυτό, αναφέρεται η σημαντική προσφορά, αλλά και συμβολή του Έλληνα γκαρντ τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στη Φενέρμπαχτσε, ενώ χαρακτηριστικά τονίζει πως μέχρι στιγμής έχει πετύχει πολλά περισσότερα απ’ όσα άλλοι παίκτες έχουν ονειρευτεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Έχει συμμετάσχει στα πέντε από τα τελευταία έξι Final 4, διεκδίκησε κάθε φορά τον τίτλο ενώ κατέκτησε την Ευρωλίγκα για τρίτη φορά στην καριέρα του. Σε ηλικία 27 ετών, λοιπόν, ο Κώστας Σλούκας έχει ήδη πετύχει περισσότερα από όσα οι περισσότεροι παίκτες έχουν ονειρευτεί σε όλη τη ζωή τους! Ο Σλούκας είχε καθοριστικό ρόλο ερχόμενος από τον πάγκο σε αυτό το Final 4, βοηθώντας στην οργάνωση του παιχνιδιού, στο σκοράρισμα, στην άμυνα και στα ηγετικά καθήκοντα κάθε φορά που αυτό χρειάστηκε. Ο Σλούκας είχε 9 πόντους και 3 ριμπάουντ στον ημιτελικό της ομάδας του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον τελικό απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, ο Σλούκας σούταρε λιγότερο όμως μοίρασε 5 ασίστ. Όταν κατακάθισε η σκόνη, ο Έλληνας γκαρντ πρόσθεσε τον τρίτο τίτλο Ευρωλίγκας στην καριέρα του, έχοντας ήδη πετύχει κάτι ανάλογο με τον Ολυμπιακό το 2012 και το 2013. Η Κωνσταντινούπολη και το Sinan Erdem Dome έχουν γίνει μάρτυρες των δυο από τα τρία τρόπαιά του. Ο Σλούκας ολοκλήρωσε τη σεζόν με 9,2 πόντους, 4,5 ασίστ και 42,9% στα τρίποντα σε 29 αγώνες στην Ευρωλίγκα. Πλέον έχει καθιερωθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους νικητές στις έξι δεκαετίες του ευρωπαϊκού μπάσκετ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x