Euroleague

Αποθεώνουν Σπανούλη, χορεύουν και σπάνε πιάτα οι δύο «Παπ»

Απολαυστική συνέντευξη Παπανικολάου και Παπαπέτρου στην Ευρωλίγκα.

Κολλητοί και συμπαίκτες σε Ολυμπιακό και Εθνική, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσαν μια απολαυστική συνέντευξη για τη νέα εκπομπή της Ευρωλίγκας.

Αμφότεροι μίλησαν για τη σημασία του ελληνικού κορμού και της άμυνας για την ομάδα τους, ενώ αποθέωσαν τον Βασίλη Σπανούλη. «Είναι ένα σπουδαίο πρότυπο για μένα και για όλη την ομάδα. Η εργατικότητά του και τα ηγετικά του προσόντα είναι κάτι το απίστευτο. Θέλει να κερδίζει τα πάντα και αυτό μεταδίδεται σε όλη την ομάδα», ανέφερε ο Παπαπέτρου, ενώ στο ερώτημα πού δεν είναι καλός ο αρχηγός ο Παπανικολάου απάντησε: «Δεν είναι καλός στα αστεία και στο τραγούδι».

Παράλληλα, κλήθηκαν να σχολιάσουν συμπαίκτες τους. Χαρακτήρισαν θρύλο τον Σπανούλη, εγκέφαλο τον Ρόμπερτς, δουλευταρά τον Μπόγρη, σκληρούς τους Τιλί και Αγραβάνη και «μυαλό» τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Για το τέλος, έκαναν μαθήματα στο συρτάκι στον παρουσιαστή και τον… βοηθό του, σούταραν με πιάτα (σαν αυτά που πέφτουν στα μπουζούκια) σε μπασκέτα και ξεχώρισαν τις ελληνικές ανακαλύψεις από κάποιες ξένες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x