Ελλάδα

Αποθέωσε Μιλουτίνοφ και… Διαμαντίδη ο Μίσιτς

Ο Σέρβος γκαρντ της Εφές έσταξε μέλι.

Σε συνέντευξή του στη Σερβία, ο Βασίλιε Μίσιτς έπλεξε το εγκώμιο του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά εξέφρασε και το θαυμασμό του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Ο Μιλουτίνοφ κάνει την καλύτερη σεζόν. Είναι υγιής, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχα κάποιους μικροτραυματισμούς που δεν του επέτρεπαν να έχει ρυθμό και να παίζει συνέχεια. Χαίρομαι πολύ για τη φετινή πορεία του, γιατί είμαστε καλοί φίλοι. Μαζί με τον Γιαν Βέσελι είναι οι καλύτεροι σέντερ στην Ευρώπη», ανέφερε ο γκαρντ της Εφές για τον συμπατριώτη του σέντερ του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, δεν έκρυψε τη λατρεία που έχει στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο έχει ως πρότυπο. ««Με είχαν ρωτήσει αν προτιμώ τον Σπανούλη ή τον Παπαλουκά και είχα απαντήσει… Διαμαντίδης. Ήταν ο παίκτης που μου άρεσε περισσότερο να παρακολουθώ. Αυτό που με συναρπάζει σε αυτόν είναι πώς έχτισε την καριέρα του με τον δικό του τρόπο. Ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, χωρίς εγωκεντρική συμπεριφορά. Ήταν καταπληκτικός ηγέτης στο γήπεδο και κατάφερε πολλά στην καριέρα του, γι’ αυτό μου άρεσε τόσο. Χαίρομαι που την τελευταία του σεζόν είχα την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσω. Ήταν τιμή μου να μετρηθώ απέναντί του. Αν μπορούσα να ακολουθήσω έναν δρόμο, θα ήταν ο δικός του», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x