Ελλάδα

Αποχαιρέτησε τον Αντώνη Νταή ο Ολυμπιακός (pics)

Παρουσία πλήθους κόσμου, η οικογένεια του Αντώνη Νταή και σύσσωμος ο Ολυμπιακός, είπαν το τελευταίο «αντίο» στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, στον επί σειρά ετών υπάλληλο και φίλο της ομάδας.

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, η κηδεία του Αντώνη Νταή. Ο επί 28 χρόνια ακούραστος εργάτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών τα ξημερώματα της Παρασκευής και η οικογένεια του, αλλά και σύσσωμος ο σύλλογος, τον αποχαιρέτησαν.

Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες, προπονητές και υπάλληλοι της ΚΑΕ, οι ιδιοκτήτες της Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Μίλαν Τόμιτς, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι παίκτης του Παναθηναϊκού και πρώην «ερυθρόλευκοι», Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιάννης Αθηναίου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Αγραφιώτη και τον Διευθυντή επικοινωνίας, Νίκο Γαβαλά. Στεφάνια μεταξύ άλλων, έστειλαν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Χρήστος Σταυρόπουλος, Ντέιβιντ Μπλατ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.















Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x