Ελλάδα

Απρόοπτο με Μπελ στον Άρη ενόψει ΠΑΟΚ!

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Γκάρι Μπελ στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Με ένα σημαντικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκάρι Μπελ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση και έτσι η συμμετοχή του στο ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Από ‘κει και πέρα, οι «κίτρινοι» δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο πρόβλημα.

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Γιάννης Καστρίτης, μιλώντας στο www.arisbc.gr:

«Άπαντες γνωρίζουν τη σπουδαιότητα και την ιδιαιτερότητα του επερχόμενου αγώνα μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αφενός, στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα μας χρειάζεται να επιστρέψει στις νίκες, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε. Αφετέρου, είναι μια αναμέτρηση με ιστορία και παρελθόν, που όλος ο μπασκετικός κόσμος της Ελλάδας και όχι μόνο, ανυπομονεί να δει.

Όπως πάντα σε τέτοια παιχνίδια, το πάθος και η ενέργεια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση. Στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και συνεπείς για 40 αγωνιστικά λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x