Ελλάδα

«Απύθμενο θράσος από την ποδηλατική ομοσπονδία»

Οι πράσινοι σε «κύκλους» τους κοντά στη διοίκηση υποστηρίζουν ότι η ομοσπονδία ποδηλασίας χρωστά το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ στο ΟΑΚΑ

Επίθεση στην ποδηλατική ομοσπονδία από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει για τη χρήση του κλειστού ποδηλασίας.

Οι πράσινοι σε «κύκλους» τους κοντά στη διοίκηση υποστηρίζουν ότι η ομοσπονδία ποδηλασίας χρωστά το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με θράσος ζητά να παραμείνει το ίδιο καθεστώς που διατηρεί μια ολυμπιακή εγκατάσταση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

«Στον αντίποδα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, που ούτως ή άλλως δίνει ζωή σε ολόκληρο το οικοδόμημα στο Μαρούσι μιας και πληρώνοντας για το κλειστό συντηρεί ουσιαστικά το σύνολο των εγκαταστάσεων, παρουσιάζει πλάνο αποτελεσματικότερης αξιοποίησης έχοντας μάλιστα διαβεβαιώσει με ξεκάθαρο και ρητό τρόπο όλες τις πλευρές πως όλες οι ανάγκες των αθλητών της ποδηλασίας θα καλύπτονται χωρίς πρόβλημα».

Τέλος η πλευρά το τριφυλλιού τονίζει ότι η ομοσπονδία δεν ενδιαφέρεται για το καλό αθλήματος που εκπροσωπεί αλλά για προσωπικά συμφέροντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x