Ελλάδα

Αρβανίτης: «Θα παλέψουμε σαν Άρης»!

Έτοιμος να παλέψει σαν… Άρης είναι ο «αυτοκράτορας» στη συνέχεια του Eurocup, όπως δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Για την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί φέτος ο Άρης τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Eurocup όπου προκρίθηκε από έναν πολύ δύσκολο όμιλο, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ μίλησε για το καλό κλίμα που υπάρχει, αναφέρθηκε στη στήριξη της οικογένειας Λάσκαρη, ενώ αποκάλυψε πως οι «κίτρινοι» δεν θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι αφού θέλουν να διατηρήσουν τη χημεία του συνόλου που υπάρχει.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και τους Μιχάλη Λεάνη και Μπάμπη Χριστόγλου:

Για τις αλλαγές σε σχέση με την περσινή ομάδα:

«Όταν έγιναν οι όμιλοι είχαμε στόχο να περάσουμε χωρίς να μας ενδιαφέρει η θέση. Έχει αλλάξει η δομή στο αγωνιστικό τμήμα, υπήρξε ενίσχυση με τους παίκτες που ήρθαν που ήταν ποιοτικοί και βόλευαν το αθλητικό σύνολο που ήθελε να φτιάξει ο Πρίφτης.

Έχουμε δρόμο, αλλά τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Υπάρχει οικονομική ηρεμία και διοικητική σταθερότητα, ενώ η ομάδα στηρίζεται και από τον κόσμο και είναι κάτι που το νιώθεις. Αυτό το οικογενειακό κλίμα βοηθά, ενώ και όλο το τιμ δουλεύει καλά στο παρκέ και αυτό βγαίνει στους αγώνες.

Είμαστε μια οικογένεια και στηρίζει ο ένας τον άλλον ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Εάν δεν υπήρχε δέσιμο και ομόνοια δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Συνεχίσουνε έτσι γιατί και η οικογένεια Λάσκαρη θέλει να το διατηρήσει αυτό».

Για τα σχέδια της οικογένειας Λάσκαρη:

«Όσο περνά ο καιρός γίνεται ακόμη πιο ενθουσιώδης ο κ. Λάσκαρης. Αγαπά το μπάσκετ και την ομάδα και είναι δίπλα σε όλους. Μετά από ήττα μείναμε ψύχραιμοι και ήρεμοι και έτσι ξεπεράσαμε ένα δύσκολο αποτέλεσμα. Εμείς τους στηρίξαμε και στη συνέχεια αυτοί με την αγωνιστικότητα και το φιλότιμό τους μας αποζημίωσαν με την εκτός έδρας νίκη μέσα στην ΑΕΚ».

Για το αν θα κάνει μεταγραφές:

«Σε αυτήν τη φάση δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη χημεία της ομάδας. Αυτή είναι η δύναμή μας. Κοιτάμε από μακριά κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι στο μυαλό μας κάποια αλλαγή. Θέλει επιμονή, επιμονή και στήριξη. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια βήματα προς τα πίσω κάποιες στιγμές. Πρέπει να επιμείνουμε στο ότι βήμα-βήμα η ομάδα θα φτάσει εκεί που πρέπει. Θέλαμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και το καταφέραμε, ενώ στο πρωτάθλημα θέλουμε τετράδα

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη για Ευρωλίγκα:

«Η οικογένεια Λάσκαρη οικονομικά είναι έτοιμη. Περιμένουμε να δούμε αν θα έρθει πρόταση. Αλλά δεν νομίζω να γίνει αυτό».

Για το αν μπορεί η ομάδα να κατακτήσει το EuroCup:

«Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν μερικές πάρα πολύ καλές ομάδες. Περνούν οι καλύτερες ομάδες από κάθε όμιλο. Θα βλέπουμε την κατάστασή μας σε κάθε παιχνίδι. Θα δούμε τους τραυματισμούς, θα τα δούμε όλα. Όσες ομάδες πέρασαν είναι καλές, ενώ κι εκείνες της Ευρωλίγκας είναι καλύτερες από εμάς. Θα παλέψουμε σαν Άρης κάθε παιχνίδι και ό,τι γίνει. Εάν δεν περάσουμε, δεν σημαίνει πως η χρονιά είναι αποτυχημένη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x