Ελλάδα

Άρχισαν οι εγγραφές για το 3ο LG AegeanBall Festival

Η μαγευτική Σύρος, θα φιλοξενήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το LG AegeanBall Festival του Γιώργου Πρίντεζη και οι εγγραφές για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή άρχισαν!

Το 3ο LG AegeanBall Festival είναι γεγονός. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η μαγευτική Σύρος θα φιλοξενήσει το κορυφαίο 3?3 Street Basketball Event της Ελλάδας. Από την Τετάρτη 4 Ιουλίου έως την Δευτέρα 9 Ιουλίου, η Ερμούπολη σε περιμένει για να γίνεις κι εσύ μέρος της μεγαλύτερης μπασκετικής γιορτής της χώρας!

Θέλεις να συνδυάσεις διακοπές με μπάσκετ; Θέλεις να αποκτήσεις νέες μπασκετικές εμπειρίες μαζί με τους φίλους σου, να κολυμπήσεις σε υπέροχες παραλίες, να απολαύσεις μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις και να συναντήσεις τα είδωλά σου από κοντά; Τότε, το LG AegeanBall Festival είναι αυτό που ψάχνεις!

Μην χάνεις χρόνο! Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Φτιάξε τη δική σου ομάδα, συμπλήρωσε την Φόρμα Συμμετοχής και αν καταφέρεις να πας… μακριά θα αντιμετωπίσεις κορυφαίους παίκτες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ σε απευθείας πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ!

Οδηγίες

Μπες στην ηλεκτρονική Φόρμα Συμμετοχής, επέλεξε κατηγορία, δήλωσε την ομάδα σου και… ετοίμασε βαλίτσες για Σύρο!

Εφόσον συμπληρωθούν σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, ο αρχηγός/εκπρόσωπος της ομάδας θα λάβει απαντητικό e-mail με οδηγίες για την κατάθεση του απαραίτητου χρηματικού ποσού για την συμμετοχή. Η ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα πραγματοποιηθεί την ημέρα έναρξης του LG AegeanBall Festival στη Σύρο, όπου θα πρέπει να προσκομίσετε συμπληρωμένα τα απαραίτητα έντυπα.

Προσοχή! Έγκυρες θα θεωρούνται οι εγγραφές έως και την 29η Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x