Μετάθεση στο ΠΑΟΚ-Άρης και... έναρξη από νωρίς στο ντέρμπι!

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη για την Betshop Basket League.

Αυτό αποφάσισε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/11) η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, αν και ο αρχικός ορισμός ήταν για το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, με το αίτημα του ΠΑΟΚ τελικά να περνά.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» είχε ζητήσει εγγράφως τη μετάθεση του αγώνα, καθώς συνέπιπτε με τον αγώνα της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, κάτι όμως με το οποίο δεν ήταν σύμφωνος ο Άρης. Οι «κίτρινοι» δικαιολογούσαν την αντίρρησή τους στο γεγονός ότι πριν από μία εβδομάδα είχε ζητήσει τη μετάθεση του αγώνα με τον Κολοσσό λόγω του ταξιδιού που είχε στη Φινλανδία, με τους Ροδίτες να μην συμφωνούν και το ματς να γίνεται κανονικά το Σάββατο.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ρέθυμνο ψήφισαν υπέρ και κατά του Ολυμπιακού και του Προμηθέα που από την πλευρά τους ήταν υπέρ της μετακίνησης του αγώνα κατά μία ώρα.

Κατόπιν των σημερινών εξελίξεων αναμένεται η επίσημη αντίδραση από πλευράς ΚΑΕ Άρη.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ