NBA

Αρχίζει τις συναντήσεις με τους «μνηστήρες» ο Ντουράντ!

Όσο πλησιάζει η 1η Ιουλίου, η φημολογία για το μέλλον του Κέβιν Ντουράντ όλο και θα φουντώνει και τελευταία ρεπορτάζ από την Αμερική αποκαλύπτουν τη σειρά των ραντεβού του 27χρονο φόργουορντ.

Η ώρα της αλήθειας για το μέλλον του Κέβιν Ντουράντ πλησιάζει, καθώς η 1η Ιουλίου είναι προ των πυλών.

Ο 27χρονος φόργουορντ ετοιμάζεται να εξετάσει όλες του τις προοπτικές, ακόμα και μακριά από την Οκλαχόμα, έχοντας ως στόχο ένα πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το «espn.go.com», ο σούπερ σταρ του NBA, έκλεισε το πρώτο του ραντεβού το οποίο θα είναι φυσικά με την τωρινή του ομάδα και το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Στη συνέχεια και αφού έχει μπει και επίσημα ο Ιούλιος, που σημαίνει ότι ο Ντουράντ ως ελεύθερος έχει κάθε δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή ραντεβού με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, το Σάββατο με τους Σπερς και την Κυριακή με τους Μαϊάμι Χιτ.

Όταν ολοκληρώσει αυτή τη σειρά των συναντήσεων, ο «KD» θα έχει ραντεβού με άλλες δύο ομάδες και συγκεκριμένα τους Μπόστον Σέλτικς και τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Μεγάλος χαμένος της υπόθεσης φαίνεται ότι θα είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον παίκτη, ενώ ελπίδες διατηρούν οι Νιου Γιορκ Νικς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x