Ελλάδα

«Ασφαλές το μέλλον του Ολυμπιακού»

Καμία ανησυχία για τις πληρωμές, αλλά κυρίως για το μέλλον της ομάδας, παρά τις δικαστικές υποθέσεις των αδελφών Αγγελόπουλων, δεν θα πρέπει να υπάρχει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την «Sportday».

Μετά από τον αποκλεισμό από την Ζαλγκίρις Κάουνας στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός δεν έχει συνέλθει ακόμα αγωνιστικά και υπάρχει έντονη ανησυχία για την παρουσία της ομάδας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι πάντως, τις τελευταίες ημέρες, είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που αφορούν την καθυστέρηση των πληρωμών από την ΚΑΕ στους παίκτες, αλλά και το μέλλον των αδελφών Αγγελόπουλων στον προεδρικό και ιδιοκτησιακό θώκο, κυρίως λόγω της δικαστικής διαμάχης που έχουν με τον πατέρα τους, Κωνσταντίνο.

Σημερινό δημοσίευμα της Sportday, δίνει μία άλλη διάσταση στην υπόθεση και επικαλείται καθησυχαστικές πληροφορίες για τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει πως οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, ανεξαρτήτως με την έκβαση της λεπτής οικογενειακής υπόθεσης που τους απασχολεί, δεν έχουν κανένα σκοπό να εγκαταλείψουν την ομάδα, όπως αναφέρει η φημολογία των τελευταίων ημερών.

Ο Ολυμπιακός θα βαδίσει και την επόμενη σεζόν υπό την καθοδήγησή τους, αλλαγμένος σε πολλά επίπεδα, αγωνιστικά και όχι μόνο, με τις αποφάσεις να αναμένονται μετά το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x