Ευρώπη

Αταμάν: «Δεν θα πάω στην έδρα της Φενέρ εάν συνεχιστούν τα υβριστικά συνθήματα»

Έξαλλος με τα υβριστικά συνθήματα που άκουσε από τους οπαδούς της Φενέρ, στον πρώτο τελικό της Εφές, ήταν ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος «κάρφωσε» και τον πρόεδρο της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σοβαρές καταγγελίες από τον Εργκίν Αταμάν, μετά την ήττα της Αναντολού Εφές από τη Φενέρμπαχτσε, στον πρώτο τελικό!

Ο προπονητής της φιναλίστ της φετινής Ευρωλίγκας «στολίστηκε» με υβριστικά συνθήματα από τους οπαδούς της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στη «Σινάν Ερντέμ», λέγοντας πως η δράση αυτή υποκινείται από τον ίδιο τον πρόεδρο των πρωταθλητών Τουρκίας, ενώ παράλληλα ο έμπειρος κόουτς απείλησε να μην κατέβει στα παιχνίδια που θα γίνουν στην έδρα της Φενέρ!

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ο Αταμάν παραδέχθηκε την ανωτερότητα των νικητών, λέγοντας πως η Εφές πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εφές:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε, καθώς έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Είδαν το παιχνίδι ως ρεβάνς για την ήττα στο Final Four της Ευρωλίγκας και έτσι έπαιξαν για την τιμή τους. Εμείς, από την άλλη κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ακούω συνεχώς υβριστικά συνθήματα εναντίον μου από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Μετά το τέλος του ματς στην Ισπανία αντέδρασα, αλλά κανείς από τη Φενέρ δεν… συγκινήθηκε. Εκείνος που υποκινεί αυτούς τους οπαδούς είναι ο ίδιος ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε. Εάν συνεχιστεί αυτό δεν θα πάω στην έδρα τους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x