Euroleague

Αταμάν: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Πανευτυχής ήταν ο Εργκίν Αταμάν με τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση της Αναντολού Εφές στο Final Four της Ευρωλίγκας, έπειτα από 18 χρόνια!

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση της Αναντολού Εφές στο Final Four της Ευρωλίγκας, μετά από 18 χρόνια.

«Αυτό ήταν το τελευταίο ματς της σειράς και δεν χωρούν τεχνικές αναλύσεις. Το είπα πριν, το έγραψα στα social media, ότι η ομάδα που έπαιξε καλύτερα όλη τη σεζόν θα κέρδιζε τη σειρά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και τους 17.000 Τούρκους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο. Αρκετός κόσμος μπορεί να μην ήρθε απόψε, γιατί δεν θα βρήκε εισιτήριο. Είμαι σίγουρος ότι ήταν μπροστά στην τηλεόραση. Μετά από 18 χρόνια είμαστε στο Final Four και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου», δήλωσε αρχικά ο Τούρκος κόουτς και πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, που δεν τα παράτησε ποτέ. Αλλά, απόψε ήταν πολύ δύσκολο να μας νικήσει με τέτοια ατμόσφαιρα. Έχουμε κάνει μία εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής. Ήταν πολύ δύσκολο και πολύ έντονο συναισθηματικά για μένα. Θα δούμε τι θα γίνει στο Final Four, αλλά τώρα θα το χαρούμε. Η Φενέρμπαχτσε είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Έχουν το καλύτερο προπονητικό επιτελείο, με επικεφαλής τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ελπίζω όλοι οι Τούρκοι φίλαθλοι στη Βιτόρια να απολαύσουν ένα τουρκικό ημιτελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x