Ευρώπη

Αταμάν: «Ο Μίτσιτς έχει ίωση. Πάμε για τη νίκη στο ΣΕΦ»

Προσπάθεια να σβήσει τη… φωτιά με τον Βασίλιε Μίτσιτς έκανε ο Εργκίν Αταμάν, μετά την εύκολη νίκη της Αναντολού Εφές επί της Σιγκορτάμ, για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Καμία πρόθεση να δώσει συνέχεια στο θέμα του Βασίλιε Μίτσιτς από τον Εργκίν Αταμάν.

Μετά την εύκολη νίκη της Αναντολού Εφές επί της Σιγκορτάμ, ο προπονητής των πρωταθλητών Τουρκίας δήλωσε πως ο Σέρβος γκαρντ, τον οποίο «έκραξε» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης, ενώ στη συνέχεια είπε πως η ομάδα του επικεντρώνεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες και εκείνοι έπαιξαν καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι θετικό για εμάς και σε ένα εύκολο παιχνίδι πρωταθλήματος. Τώρα, το ξεχνάμε γιατί η Ευρωλίγκα συνεχίζεται. Επιστρέφουμε στην Αθήνα. Την εβδομάδα που πέρασε, χάσαμε στην Αθήνα και τώρα πάμε για το ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Θα ξεκινήσουμε από αύριο την προετοιμασία μας», δήλωσε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν και πρόσθεσε για τον Βασίλιε Μίτσιτς:

«Ο Βασίλιε Μίτσιτς δεν κατάφερε να προπονηθεί να το Σάββατο (2/11), καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και παίρνει αντιβίωση. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι τα προβλήματα μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στους προπονητές και τους παίκτες. Η σεζόν είναι μεγάλη και μερικά χρειάζονται χρόνο για να γίνουν. Σίγουρα θα κάτσουμε κάτω και θα συζητήσουμε με τον Μίτσιτς, αλλά τώρα είναι άρρωστος. Έχουμε ήδη εννιά ξένους παίκτες και όπως είδατε τους δώσαμε 7-8 λεπτά συμμετοχής, ενώ και ο Λάρκιν μου είπε να αγωνιστεί για λίγο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x