Euroleague

Αταμάν: «Ομπράντοβιτς ο καλύτερος όλων, αν το πάρουμε θα πάμε στην Ίμπιζα»

Με αρκετή δόση… χιούμορ αντιμετώπισε τη συνέντευξη Τύπου του Final Four ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, λέγοντας πως αν η ομάδα του κατακτήσει το τρόπαιο θα γιορτάσει στην Ίμπιζα.

Ευδιάθετος και με όρεξη για αρκετό χιούμορ, εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου του Final Four της Ευρωλίγκας στη Βιτόρια. Αρχικά, ο προπονητής της Εφές τόνισε τα εξής:

«Απολαύσαμε αυτή τη σεζόν όλοι μας, βελτιωθήκαμε πολύ. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θα παίξω ενάντια στον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών στη διοργάνωση, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε σε εμάς. Όταν έχεις δίπλα σου τέτοιους προπονητές νιώθεις ωραία. Βλέπω τον Ομπράντοβιτς εδώ κι έξι χρόνια στην Τουρκία, οπότε είμαι συνηθισμένος. Εκπροσωπούμε την χώρα μας κι είμαστε χαρούμενοι γι΄αυτό, δύο ομάδες σε Final 4! Εκπροσωπώ το σύλλογο και το τούρκικο μπάσκετ κι είμαι χαρούμενος».

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει αν η Εφές κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο, ο τούρκος προπονητής, επεσήμανε: «Την Δευτέρα θα πάμε στην Ίμπιζα και μετά θα επιστρέψουμε στην Τουρκία για το πρωτάθλημα». Τέλος, για το αν νιώθει πως δικαιώθηκε έχοντας προβλέψει από τον Νοέμβριο πως η ομάδα του θα προκριθεί στο Final Four, δήλωσε: «Αν νιώθω αύριο ότι θα κερδίσουμε το ματς, μην διστάσετε να πιστέψετε πως θα γράψω στο τουίτερ ότι θα κερδίσουμε όπως έκανε και τότε, αλλά περιμένετε…».

Μίτσιτς: «Θα θυσιαστώ για την ομάδα»

Ο κορυφαίος παίκτης της Εφές την φετινή περίοδο, Βασίλιε Μίτσιτς, στο δεύτερο σερί Final Four της καριέρας του μετά από το περυσινό με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο Βελιγράδι, δήλωσε:

«Πέρυσι έχασε με τη Ζαλγκίρις από τη Φενέρ και κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να παίξεις εναντίον της για 40 λεπτά. Με την βοήθεια του Ντίξον η διαφορά ξέφυγε. Είμαστε σε καλή κατάσταση, η Φενέρ έχει κάποιες απώλειες και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Προσωπικά θα θυσιαστώ για την ομάδα και θα κάνω το καλύτερο δυνατό».

Μιλώντας για την επιρροή που ασκεί στο παιχνίδι της Εφές ο συμπαίκτης του, Σέιν Λάρκιν, τόνισε: «Όλοι είχαν μεγάλες προσδοκίες για τον Λάρκιν. Αντιμετώπισε κάποιους τραυματισμούς στην αρχή. Είναι έτοιμος να παλέψει για την ομάδα και με την Μπαρτσελόνα είδαμε τι μπορεί να κάνει. Και οι δύο μπορούμε να ελέγχουμε την μπάλα. Είμαι χαρούμενος και για εκείνον και για εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x