Euroleague

Αταμάν: «Θα είμαστε και του χρόνου ομάδα για τίτλο»

Η Εφές Αναντολού δημοσιοποίησε μια γραπτή ανακοίνωση του Εργκίν Αταμάν, με την οποία ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Τουρκίας ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας.

Επίσης, ο Αταμάν γνωστοποίησε τι έγινε στο διάστημα της καραντίνας, αλλά και πως οι ελπίδες για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας θα εμφανιστούν ξανά στην επόμενη διοργάνωση.

Αναλυτικά:«Από τη στιγμή που χάσαμε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό του φάιναλ φορ πέρυσι, ένας στόχος μας ένωσε. Να φέρουμε το τρόπαιο της Ευρωλίγκας στη χώρα μας.

Για να καταφέρουμε αυτόν το στόχο, η ομάδα μου βρισκόταν στην κορυφή της Λίγκας με ρεκόρ 24-4 στην κανονική περίοδο, δύο νίκες περισσότερες από τους άμεσους ανταγωνιστές μας, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους 13.113 κατά μέσο όρο φιλάθλους που γέμισαν το "Sinan Erdem Sports Hall" και δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και όλους τους λάτρεις του μπάσκετ που μας υποστήριξαν.

Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, που σταμάτησε εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 στις 12 Μαρτίου, δεν είχαμε τους παίκτες μας για δέκα εβδομάδες, αλλά τους κρατήσαμε πνευματικά και σωματικά σε ετοιμότητα, έχοντας ενθουσιασμό για να αρχίσουμε και να νικάμε ξανά.
Ενημερωθήκαμε ότι η σεζόν ακυρώθηκε, παρά τις προσπάθειες, επειδή η επιδημία κοστίζει ζωές στον κόσμο και στη χώρα μας και το ρίσκο συνεχίζει να υπάρχει.

Τιμώ εκείνους που έχασαν τις ζωές τους στον κόσμο και στη χώρα μας με σεβασμό στη διάρκειας αυτής της πανδημίας. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς, των οποίων η θεραπεία συνεχίζεται. Σε αυτήν τη διαδικασία, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλο το υγειονομικό προσωπικό, που παλεύει με την ίδια του τη ζωή, ρισκάροντάς τη για την υγεία της ανθρωπότητας.

Ελπίζω πως τα όνειρά μας για τον τίτλο, που αναβλήθηκαν στις 25 Μαΐου, θα εμφανιστούν ξανά σε ημέρες που όλος ο κόσμος θα έχει υγεία και ενθουσιασμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x