Ελλάδα

Αθηναίου: «Θέλουμε τον κόσμο μας περισσότερο από ποτέ»

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Άρη απηύθυνε ο Γιάννης Αθηναίου.

Τη… βοήθεια του κοινού ζήτησε ο Γιάννης Αθηναίου εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (Κυριακή, 13:00), που πιθανώς να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αν η «Ένωση» θα πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα στην κανονική περίοδο. Ο 26χρονος γκαρντ χαρακτήρισε ντέρμπι χωρίς φαβορί τον αγώνα και υποσχέθηκε μόνο πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το παν για να έρθει το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η ομάδα μας δίνει έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα αύριο Κυριακή, καθώς κρίνεται η θέση μας στην τετράδα στην κανονική περίοδο. Γι’ αυτό και θέλουμε όσο ποτέ τον κόσμο δίπλα μας.

Παίζουμε με τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται σε υψηλή θέση, άρα εκ των προτέρων ο αγώνας έχει χαρακτηριστικά ντέρμπι. Για μας αποτελεί κίνητρο ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης.

Ο Άρης είναι μια καλή και δουλεμένη ομάδα, που έχει αρχές στο παιχνίδι της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω στα δυνατά της σημεία και να είμαστε πανέτοιμοι την κατάλληλη ώρα. Δεν ξεχνάμε, ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, στη Θεσσαλονίκη, είχαμε χάσει. Κι αυτό το γεγονός αποτελεί για μας ένα έξτρα κίνητρο. Είναι απαιτητή ανάγκη, οι οπαδοί μας, που είναι πάντα ο «έκτος παίκτης» μας, να σπεύσουν στο ΟΑΚΑ και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον πρώτο αυτό μικρό στόχο μας.

Η βαθμολογική θέση του Άρη φανερώνει, ότι στον αγώνα δεν υπάρχει φαβορί. Ανεξάρτητα απ’ αυτό εμείς ως ΑΕΚ θα κάνουμε τα πάντα, όπως σε κάθε αγώνα, για να φτάσουμε στη νίκη. Καλό είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους και βήμα-βήμα να προχωράμ
ε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x