Ελλάδα

Αύριο η συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων «μονομάχων» στη Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων φιναλίστ της ημιτελικής φάσης των play-offs της Basket League θα γίνει τη Δευτέρα (27/05).

ΑΕΚ, Περιστέρι Βίκος Cola, Προμηθέας Πατρών και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απαρτίζουν τις τέσσερις ομάδες που θα μονομαχήσουν με φόντο την πρόκριση στους τελικούς των play-offs της Basket League.

Οι προπονητές και οι αρχηγοί τους, λοιπόν, θα δώσουν την συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη των ημιτελικών τη Δευτέρα (27/05) το μεσημέρι όπως έκανε σήμερα γνωστό η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η φετινή Betshop Basket League βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει η ημιτελική φάση του πρωταθλήματος με τα ζευγάρια ΑΕΚ - Προμηθέας Πάτρας και ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι Βίκος Cola.

Αύριο, Δευτέρα 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου εν όψει της ημιτελικής και της τελικής φάσης των Playoffs της Betshop Basket League.

Η εκδήλωση, όπου θα συμμετέχουν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που διεκδικούν το τρόπαιο, θα έχει ώρα έναρξης τις 14:00 και θα λάβει χώρα στο Hotel Hilton Athens (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46) και στην αίθουσα «Εσπερίδες».

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί live από το web tv της ΕΡΤ (webtv.ert.gr)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x