Ελλάδα

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού Superfoods! (pic)

Τις τρεις φανέλες που θα φοράει τη σεζόν 2017-2018 παρουσίασε ο Παναθηναϊκός Superfoods! Δύο πράσινες και μία λευκή -με την κοντομάνικη, ειδικά, να «τα σπάει»! Δείτε τις!

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Superfoods:

Ακόμη πιο εντυπωσιακή θα είναι η ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods την αγωνιστική περίοδο 2017/18 με τις τρεις νέες εμφανίσεις που δημιούργησε και παρουσιάζει η adidas.

Πρόκειται για τις δύο μοναδικές εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις, αλλά και τη νέα πρωτοποριακή, κοντομάνικη εμφάνιση, ενσωματώνοντας το κορυφαίο design και τις τεχνολογίες αιχμής της adidas.

Στο αποψινό φιλικό με την Αναντολού Εφές (22/9, 20.30) στο ΟΑΚΑ οι αθλητές του Τσάβι Πασκουάλ θα φορέσουν για πρώτη φορά την εντός έδρας εμφάνιση.

Δυναμικός Σχεδιασμός

Η εμφάνιση για τις εντός έδρας αναμετρήσεις είναι φυσικά πράσινη, με λευκές λεπτομέρειες στους ώμους και στα πλαϊνά της φανέλας. Μια μεγάλη υδατογραφία με το σχήμα του τριφυλλιού σε πιο ανοιχτή πράσινη απόχρωση κυριαρχεί στο κέντρο της φανέλας, για να αποτυπώσει τη δυναμική της ομάδας για τη φετινή χρονιά. Στο δεξί ώμο, βρίσκεται το λογότυπο της adidas και το κεντημένο σήμα της ομάδας. Στις φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις, θα ξεχωρίζει το λευκό χρώμα της εμφάνισης του Παναθηναϊκού Superfoods, με την υδατογραφία του τριφυλλιού στο κέντρο της φανέλας να προϊδεάζει του αντιπάλους για την αποφασιστικότητα της ομάδας. Η τρίτη φετινή εμφάνιση με την πρωτοποριακή κοντομάνικη φανέλα είναι σχεδιασμένη, ώστε όλοι οι φίλαθλοι του τριφυλλιού να μπορούν να την φορούν άνετα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και να νιώθουν ότι βρίσκονται πάντα δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Κορυφαίες Τεχνολογίες

Οι φανέλες του Παναθηναϊκού Superfoods έχουν κατασκευαστεί από 64% ανακυκλωμένο πολυεστερικό ύφασμα και ενσωματώνουν την τεχνολογία Revolution 30. Τα σορτσάκια αποτελούνται 100% από το ίδιο υλικό για άνετη εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων στον αγώνα, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά ελαφριά. Οι νέες εμφανίσεις της adidas ενσωματώνουν τις τεχνολογίες adizero, ClimaCool και Formotion, ώστε ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας να διαθέτει τον κορυφαίο αγωνιστικό εξοπλισμό, για τη συνέχιση της κυριαρχίας του στα παρκέ.

Οι νέες εμφανίσεις για την σεζόν 2017/2018 θα είναι διαθέσιμες στο PAO Shop στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς και online στο paoshop.gr.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x