Ευρώπη

Βασιλειάδης: «Έπεσα από τα σύννεφα με την άρνηση της Ευρωλίγκας»

Σαφή θέση υπέρ της FIBA στη διαμάχη της με την Ευρωλίγκα για τα «παράθυρα» των προκριματικών πήρε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Έκπληκτος από τη στάση της Ευρωλίγκας να αρνηθεί την πρόταση της FIBA για τα «παράθυρα» των προκριματικών δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Καταλαβαίνω ότι το σύγχρονο μπάσκετ αποτελεί ένα προϊόν. Μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι μια πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να στερήσουμε από τον κόσμο την επαφή με τις Εθνικές ομάδες και να μην μπορούμε να βρούμε την ελάχιστη συναινετική πρόταση. Η πρόταση της FIBA ήταν καλή και έδινε τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από το πρόβλημα», δήλωσε στην ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Αν δεν βρεθεί λύση το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα είναι μεγάλο. Οι Εθνικές ομάδες είναι κομμάτι του ευρωπαϊκού μπάσκετ και χωρίς αυτές το μπάσκετ θα πάει πίσω. Είναι και για τον κόσμο πρόβλημα, ο οποίος έχει να δει την Εθνική ομάδα σε επίσημο ματς 15 χρόνια -πέρα από τα φιλικά- ενώ το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους των υπόλοιπων χωρών και πρέπει να δοθεί λύση. Είναι πολύ μεγάλο λάθος από την Εuroleague. Έπεσα από τα σύννεφα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x