Ιδιαίτερα προσεκτικό θα πρέπει να παρουσιαστεί το Περιστέρι κόντρα στο Ρέθυμνο, καθώς η κρητική ομάδα «καίγεται» για τη νίκη ώστε να μείνει στο παιχνίδι της παραμονής, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Αναλυτικά το blog του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε φτάσει στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος όπου τα δύο παιχνίδια που απομένουν, θα κρίνουν και την θέση κατάταξης και το ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε στα playoffs. Γι’ αυτό και πρέπει να δείξουμε ακόμη περισσότερη συγκέντρωση στο πλάνο μας.

Καταφέραμε την περασμένη εβδομάδα να διαχειριστούμε το “πρέπει” διότι προερχόμασταν από τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και τα πήγαμε εξαιρετικά. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα, απέναντι στο Ρέθυμνο.

Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς το Ρέθυμνο παραμένει “ζωντανό” στο κόλπο της παραμονής και θα μπει αποφασισμένο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Γι’ αυτό λοιπόν, απαιτείται μεγάλη προσοχή.

Δουλεύουμε σωστά, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα είναι ψηλά και μπορούμε και παραπάνω. Θέληση υπάρχει!
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ