Ελλάδα

Βασιλόπουλος: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Τα… οφέλη της ήττας απ’ τον Ολυμπιακό για τον Κόροιβο και το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο σχολίασε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, τονίζοντας την ενέργεια που δίνει ο κόσμος στο σύνολο.

Στην ήττα του Κοροίβου απ’ τον Ολυμπιακό και το ματς με τον Ρέθυμνο σχολίασε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος στάθηκε στην δύναμη που προσφέρει ο κόσμος του Κοροίβου.

Αναλυτικά:

«Την προηγούμενη Κυριακή είχαμε μια εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό... μια ήττα από αυτές που λες προϋπολογισμένες αφού παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Παρ όλα αυτά το παλέψαμε μέχρι το τέλος και δείξαμε ότι κάθε αντίπαλο τον κοιτάμε στα μάτια. Το σημαντικό κέρδος ήταν η συμμετοχή των τριών νέων παικτών που έχουμε στην ομάδα, που προέρχονται από τις ακαδημίες του Κόροιβου και μπήκαν "στα βαθιά" απέναντι στους σπουδαίους αθλητές του Ολυμπιακού.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα, ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και τα 40' του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας.

Οι φίλαθλοι του Κόροιβου μας δίνουν την έξτρα ενέργεια που χρειαζόμαστε την κρίσιμη στιγμή. Ελπίζω ότι και αύριο θα έχουμε αυτή την ενέργεια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, πολλές ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο και όλα θα κριθούν στο καθαρό μυαλό και την σωστή προετοιμασία.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε και να δικαιώσουμε τον προπονητή και την διοίκηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x