Δύσκολη αποστολή θα έχει το Περιστέρι απέναντι στον ΠΑΟΚ, γι' αυτό θα πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένο στο πλάνο του, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Αναλυτικά το blog του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας για μια ακόμη φορά,

Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι πάρα πολύ δύσκολος για μας. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με μεγάλο βάθος, πολύ έμπειρη και καλά δουλεμένη όπως είδαμε στο βίντεο και όπως φυσικά φαίνεται και από τα αποτελέσματα.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστούμε με όλα αυτά που ακούγονται για τον ΠΑΟΚ περί οικονομικών θεμάτων κλπ. γιατί τα παιδιά εκεί έχουν δείξει ότι έχουν μάθει να αγωνίζονται κόντρα σε όλα.

Για αυτούς τους λόγους αλλά και φυσικά επειδή θέλουμε να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον πρώτο γύρο, εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να μην δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη μας και να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το καλύτερο.

Έχουμε προετοιμαστεί καλά και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη πολύ δυνατό παιχνίδι
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ