Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Βασιλόπουλος: «Να πανηγυρίσω την άνοδο με τον Φάρο»

Την επιθυμία να πανηγυρίσει την άνοδο στην Basket League με τον Φάρο Κερατσινίου, στο τέλος της χρονιάς, εξέφρασε ο Φώτης Βασιλόπουλος με δηλώσεις του.

Την ευχή η ομάδα να είναι υγιής, να παίξουν ωραίο μπάσκετ και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Basket League εξέφρασε το νέο απόκτημα του Φάρου, Φώτης Βασιλόπουλος.

Ο 30χρονος γκαρντ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Κερατσινίου τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα αγωνίζεται φέτος στο Φάρο, που είναι ένα υγιές σωματείο, και θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να πετύχουν όλοι το στόχο τους.

Αναλυτικά

«Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολύ οικεία από την πρώτη κιόλας προπόνηση της ομάδας. Και αυτό διότι γνωρίζω προσωπικά τόσο με τον κ. Τσάπα όσο και τους περισσότερους παίκτες. Οπότε δεν ήταν δύσκολο στο να προσαρμοστώ άμεσα. Όσο περνούν οι μέρες γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και στο αγωνιστικό κομμάτα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επαναλάβουμε την περσινή καλή χρονιά του Φάρου.

Δε θα πω τα τετριμμένα ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Φάρο. Γιατί το θεωρώ αυτονόητο από τη στιγμή που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια υγιής ομάδα στην οποία θα ήθελε ο κάθε επαγγελματίας παίκτης να αγωνιστεί.

Αυτό που συνέβη πέρυσι με το Φάρο ήταν κάτι το μοναδικό. Όχι ότι δε μπορεί να επαναληφθεί στο σύντομο μέλλον, αλλά χρειάζεται χρόνος και τύχη. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η ομάδα έχει έναν νέο προπονητή και νέους παίκτες και όλοι αυτοί μαζί με τους παλαιότερους θα πρέπει να βρουν τη χημεία τους. Δυστυχώς είχαμε και σοβαρούς τραυματισμούς όπως αυτόν του Γάιου (Σκορδίλη) που χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας. Πέρασα έναν τραυματισμό και εγώ πέρυσι ο οποίος χρειάστηκε και χειρουργείο, οπότε αντιλαμβάνομαι το πώς νιώθει ο κάθε παίκτης όταν του συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πέρασα μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι με τον Εθνικό. Το κλίμα μεταξύ μας ήταν πολύ καλό και θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον κ. Βασίλη Δέρβο όσο και στον κ. Δημήτρη Καραφαντή. Η ομάδα είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Α1 δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Τώρα είμαι παίκτης του Φάρου και θα κάνω τα πάντα ώστε να πετύχουμε το φετινό μας στόχο.

Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα της Α2 θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Υπάρχουν ομάδες με ιστορία όπως ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής και ομάδες που έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ όπως ο Δούκας, ο Αστακός και ο Χολαργός που θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για την Α1 κατηγορία. Εύχομαι να είμαστε πάνω απ” όλα υγιείς και τυχεροί, να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να πανηγυρίσουμε την άνοδο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x