Ελλάδα

Βασιλόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Τρομερό συναίσθημα το Κύπελλο με την ΑΕΚ»

Ευλογημένος που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον έμπειρο φόργουορντ να δηλώνει στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως νιώθει ευλογημένος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Ρομπόλη:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Νιώθω πραγματικά ευλογημένος. Μετά από τόσα χρόνια πήρε το Κύπελλο η ΑΕΚ και είμαι μέλος της ομάδας αυτής. Μακάρι να συνεχίσουμε να παίρνουμε τίτλους, γιατί είναι τρομερό το συναίσθημα».

Για τη συνέχεια της Ένωσης: «Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα και δεν γίνεται μόνο με ένα τρόπαιο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Για να φτάσεις στην κορυφή είναι εύκολο, αλλά το να μείνεις είναι δύσκολο».

Για την κίνηση να πάει στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ματς: «Απλά τήρησα το fairplay. Αυτό πρέπει να γίνει πρώτα και μετά να πανηγυρίζουμε».

Για τον ίδιο: «Χαίρομαι πάρα πολύ που αγωνίζομαι και έχω την ευλογία να συνεχίζω».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος: «Ο κόσμος έχει μεγάλες βλέψεις για την ομάδα, γιατί η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο σωματείο. Αλλά, δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε από τον τίτλο και να γίνει εφαλτήριο για να πάμε παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x