Ευρώπη

Βατούτιν: «Αν πάρουμε την Ευρωλίγκα θα προσφέρουμε νέο συμβόλαιο στον Ιτούδη»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ ήταν ξεκάθαρος.

Ο Αντρέι Βατούτιν το είπε με πλήρη σαφήνεια και ειλικρίνεια: αν η ΤΣΣΚΑ κατακτήσει την Ευρωλίγκα θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Δημήτρη Ιτούδη.

«Πρώτα θα πρέπει να αποφασίσουμε για τον προπονητή. Όλοι ξέρουν πως αυτό δεν θα γίνει πριν τελειώσει η σεζόν στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν σημαίνει πως θα πάρουμε την απόφαση αμέσως μετά το Final Four. Μετά θα μιλήσουμε για το ρόστερ. Είναι δύσκολο να φανταστώ μια κατάσταση, στην οποία ο προπονητής παίρνει την Ευρωλίγκα και μετά δεν ανανεώνει, εκτός κι αν συμβεί κάτι απρόοπτο, όπως να αρνηθεί ο ίδιος να ανανεώσει. Ευτυχώς ή δυστυχώς, στον αθλητισμό όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Αν πάρουμε την Ευρωλίγκα σίγουρα θα προτείνουμε ανανέωση στον προπονητή μας», ανέφερε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν επαφές ή έστω αποφάσεις για τα συμβόλαια των Χάινς, Ντε Κολό, Κλάιμπερν, Χίγκινς και Χάντερ, που λήγουν, απάντησε: «Μιλάμε για σπουδαίους παίκτες, που σχεδόν όλοι έχουν ανεβάσει την τιμή τους. Με κάποιους θα βρούμε κοινό έδαφος συζήτησης, με άλλους όχι. Υπάρχει ο ανταγωνισμός από το ΝΒΑ, την Κίνα και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας και το μπάτζετ δεν είναι όπως παλιά. Το θέμα είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με το μπάτζετ που διαθέτουμε. Φυσικά κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει περισσότερα χρήματα και κάθε διοίκηση να έχει μια καλή ομάδα χωρίς να πληρώνει υπερβολικά».

Πρόκριση Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ενισχυμένη απόδοση*. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x