Euroleague

Βατούτιν: «Πήρα μια απόφαση πέρσι και ο Ιτούδης με έκανε χαρούμενο»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ έβγαλε το καπέλο στον προπονητή του.

Δικαιωμένος που εμπιστεύτηκε τον Δημήτρη Ιτούδη μετά την αποτυχία στο περσινό Final Four δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ.

Ερωτηθείς αν θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Έλληνα προπονητή, απάντησε: «Γιατί δεν με ρωτάτε αν θα μείνω κι εγώ ή αν θα φύγω; Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή θέλω μόνο να απολαύσω τη στιγμή και να γιορτάσω τη νίκη μας. Μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου», ενώ πρόσθεσε:

«Μετά το τελευταίο Final Four υπήρχε πολλή πίεση, γιατί είχαμε παίξει άσχημα στο Βελιγράδι. Θυμάστε τι έλεγαν όλοι… Όμως πήρα μια απόφαση και σήμερα ο Ιτούδης και η ομάδα με έκαναν χαρούμενο. Το τι του είπα ας μείνει μεταξύ μας».

Όσο για τα συναισθήματά του; «Δεν έχω λόγια, όχι επειδή κρατώ ένα μπουκάλι σαμπάνια στα χέρια, αλλά επειδή στέρεψα από δυνάμεις. Χαίρομαι που πρώτον κερδίσαμε και δεύτερον που δεν έπαθα καρδιακή προσβολή. Αξίζαμε τον τίτλο 100% και είμαι περήφανος για τη δουλειά που κάναμε. Μετά από ό,τι συνέβη πέρσι ήμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε την Ευρωλίγκα και την πήραμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x