Ευρώπη

Βατούτιν: «Θα βελτιωθεί ο Κουφός, θα πάρουμε και παίκτη»

Το αφεντικό της ΤΣΣΚΑ ετοιμάζει ενίσχυση.

Σίγουρος πως ο Κώστας Κουφός θα προσφέρει περισσότερα στην ΤΣΣΚΑ το… 2020 εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν.

«Πιστεύω πως στο δεύτερο μισό της σεζόν θα βελτιωθεί. Δεν είχε καθόλου εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν είναι το είδος του παίκτη που θα κάνει… αριθμούς. Προπονείται, προσπαθεί και αυτό που θέλουμε από αυτόν είναι τα ριμπάουντ και οι έξτρα κατοχές. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την παρουσία του στην ομάδα», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ευρώπης.

Όσο για το αν η ομάδα του θα πάρει παίκτη στη θέση του Γουίλ Κλάιμπερν, που τραυματίστηκε σοβαρά; «Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ίσως να έχουμε πάρει παίκτη. Κοιτάμε την αγορά, βλέπουμε τι υπάρχει, αλλά δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί ένας παίκτης που ήταν ο ηγέτης μας και μπορεί να παίξει άμυνα σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις».

Τέλος, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παρουσία του Μάικ Τζέιμς. «Προσπαθούμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό πως σε έναν φιλόδοξο οργανισμό όπως είναι η ΤΣΣΚΑ ο Τζέιμς ήρθε και βρήκε γρήγορα τον εαυτό του και μπαίνει με επιτυχία στο ρόλο του ηγέτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x