Γενικά

«Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο» για δεύτερη χρονιά στη Μονεμβασιά

Ο Δήμος Μονεμβασίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον ΑΠΟΕΛ Μολάων και την στήριξη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Laconia Summer Basketour, 5-12 Αυγούστου.

Μετά την επιτυχημένη περυσινή διοργάνωση, περισσότεροι από 350 αθλητές, επαγγελματίες και μη, αναμένεται να αγωνιστούν με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο», καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί και φέτος υπέρ του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».

«Η διοργάνωση που πέρυσι «αγκαλιάστηκε» από την τοπική κοινωνία της Λακωνίας επιστρέφει για να "ταράξει" τα αθλητικά δρώμενα του νομού», αναφέρει ο εκ των διοργανωτών Γιώργος Ψιακής, ενώ ο Αλέξανδρος Τσάκωνας συμπληρώνει πως: «Κάνουμε αργά και σταθερά βήματα ανάπτυξης και στόχος μας είναι να γίνουμε θεσμός, με οδηγό πάντα τη φιλανθρωπική συνεισφορά».

Επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές από την Α1 και από την Α2 μπάσκετ θα βρεθούν στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Μολάων στον Δήμο Μονεμβασιάς, δίνοντας το «στίγμα» τους στη διοργάνωση τόσο στους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων, όσο και στη ροή
του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το "Laconia Summer Basketour", από τη δεύτερη κιόλας χρονιά ύπαρξής του, διεθνοποιείται και διευρύνει τους αγωνιστικούς του ορίζοντες, καθώς ξεκινάει την πρώτη του διεθνή συνεργασία με το World Club Basketball Tournament.

Το WCBT είναι το μεγαλύτερο τουρνουά επίλεκτων αθλητών που πραγματοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μέρος λαμβάνουν αθλητές από ΗΠΑ, Καναδά, Φιλιππίνες και πολλές άλλες χώρες και φέτος θα διεξαχθεί στις 9-10 Σεπτεμβρίου στο Χάστινγκς της ανατολικής Αγγλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x