Ελλάδα

Βεργίνης: «Μια καλή προπόνηση εν όψει ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Βεργίνης βλέπει το ματς με τη Λέφσκι ως… προπόνηση.

Ο αποκλεισμός από το FIBA Europe Cup είναι δεδομένος, αλλά ο Δημήτρης Βεργίνης αντιμετωπίζει τον αγώνα της Τετάρτης με τη Λέφσκι ως ένα καλό «τεστ» εν όψει του ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Παλατάκι για την Basket League.

Αναλυτικά, ο 31χρονος άσος μίλησε για:

-το αυριανό ματς με τη Λέφσκι: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι, θέλαμε να προχωρήσουμε αλλά δεν το πετύχαμε. Τώρα βλέπουμε τον αγώνα με την Λέφσκι σαν μία καλή προπόνηση, να τελειώσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι μας με νίκη στην έδρα μας. Να το χρησιμοποιήσουμε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

-τα παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με το Περιστέρι: «Εμείς σαν παίκτες αυτά τα αφήνουμε απέξω, εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, να προσπαθούμε για το καλύτερο, να βελτιωνόμαστε. Θέλαμε να το κερδίσουμε, χάσαμε και συνεχίζουμε πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και το μυαλό να παραμένει στα αγωνιστικά θέματα. Δεν έχω μιλήσει για διαιτητές σε όλη την καριέρα μου. Δεν συσπειρώνει την ομάδα μία κακή απόδοση των διαιτητών αλλά μέσα από τις ήττες όλοι μπορούμε να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί για την συνέχεια».

-το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την πόλη, για τους οπαδούς, για τους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε το 110% για να κερδίσουμε . Θέλουμε την νίκη και για λόγους ψυχολογίας αλλά και για βαθμολογικούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x