Ελλάδα

Βετούλας: «Βγάζουμε μεγάλες μεταπτώσεις»

Για τις μεταπτώσεις του Ρεθύμνου στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια αναφέρθηκε ο Νίκος Βετούλας μετά την ήττα από τα Τρίκαλα.

Στην απειρία του ρόστερ απέδωσε ο Νίκος Βετούλας το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει το Ρέθυμνο στα εκτός έδρας παιχνίδια, σε σχέση με τα εντός, μετά την ήττα από τα Τρίκαλα.

«Θεωρώ ότι είμαστε μία ομάδα που βγάζουμε μεγάλες μεταπτώσεις στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό μπορεί να οφείλεται στους νεαρούς Έλληνες που έχουμε, αλλά και σε κάποιους Αμερικάνους που παίζουν πρώτη φορά εκτός Αμερικής όπως ο Τάλτον. Πρέπει αυτό να προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια, δηλαδή τα αμυντικά ριμπάουντ και τις προσωπικές άμυνες, κομμάτια που μας πόνεσαν ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα, μεγαλύτερη διάρκεια αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με την Κύμη. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και στον Γιάννη Καστρίτη», δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

Από τη μεριά του, ο Ηλίας Θεοδωρίδης είπε: «Ξέραμε ερχόμενοι στα Τρίκαλα ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Στα πρώτα 17 λεπτά ακολουθήσαμε το πλάνο μετά κάναμε κάποια ομαδικά λάθη και δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x