Ελλάδα

Βετούλας: «Δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον γρήγορο ρυθμό»

Στις ελλείψεις που αντιμετώπισε ο Ιωνικός κόντρα στο γρήγορο παιχνίδι του Ρεθύμνου απέδωσε ο Νίκος Βετούλας την ήττα των Νικαιωτών στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων τόνισε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα αυτήν τη στιγμή, πως έχασαν τον Σάφτενααρ στο πρώτο δεκάλεπτο και πως δεν άντεξαν να φτάσουν στην ανατροπή όταν μείωσαν.

Αναλυτικά: «Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Θεωρώ ότι νίκησε δίκαια. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του. Εμάς το τελευταίο που μας απασχολεί αυτήν τη στιγμή είναι το παιχνίδι, μιας και έχουμε άλλα πράγματα να σκεφτούμε.

Θεωρώ ότι η επιλογή να πάει στο γρήγορο παιχνίδι το Ρέθυμνο ήταν σωστή, με δεδομένο ότι εμείς είχαμε ελλείψεις και τραυματισμούς, συν τον σημερινό τραυματισμό του Σαφτενάαρ στο πρώτο δεκάλεπτο, μιας και το ροτέισον μας δεν ήταν μεγάλο. Κάποια στιγμή, παρόλο που βρεθήκαμε να είμαστε με 3-4 πόντους πίσω, δεν είχαμε τις δυνάμεις για την ανατροπή.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ρέθυμνο και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Εμείς τώρα κοιτάμε την επόμενη μέρα, βλέποντας και κάνοντας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x