Ελλάδα

Βετούλας: «Νίκησε δίκαια η ΑΕΚ, μπορούμε το 1-1»

Ο Νίκος Βετούλας χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ρεθύμνου αλλά δεν χάνει την πίστη του εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στην Κρήτη.

Το δίκαιο της επικράτησης της ΑΕΚ παραδέχτηκε ο Νίκος Βετούλας μετά την ήττα του Ρεθύμνου στο ΟΑΚΑ (90-78) αλλά εξέφρασε την πεποίθηση πως είναι εφικτό να στείλει η ομάδα του τη σειρά σε τρίτο ματς.

«Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Σίγουρα, η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Εμείς είχαμε αμφιβολία αν θα αντεπεξέλθουμε στο κομμάτι της ενέργειας. Αν βγάλουμε τα ριμπάουντ που έκριναν το παιχνίδι, θεωρώ ότι παίξαμε όπως συνηθίζουμε. Δεν ήρθαμε να κλέψουμε το ματς, ήρθαμε να το κερδίσουμε όπως παίζουμε πάντα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, κρατάμε τα θετικά όπως είναι τα λίγα λάθη και συνεχίζουμε για το επόμενο ματς. Αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα, θεωρώ ότι μπορούμε να στείλουμε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι και να έρθουμε ξανά εδώ», τόνισε ο προπονητής των Κρητικών.

Όσο για την αιτία των πολλών χαμένων ριμπάουντ (55-36) τόνισε: «Ήταν απόρροια όλων. Παίζαμε και με χαμηλά σχήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν συνδυασμός πραγμάτων. Δεν έχω παράπονο όμως από τα παιδιά. Παίζαμε απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα».

Aπό πλευράς παικτών, ο Ανδρέας Χριστοδούλου ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί καλά, ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι η διαφορά κρίθηκε στα ριμπάουντ. Θα αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο, όπου θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x