Ελλάδα

Βετούλας: «Τρέξαμε και σκοράραμε στα κρίσιμα σημεία»

Στα κρίσιμα καλάθια στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την επικράτηση του Ρεθύμνου επί των Τρικάλων ο Νίκος Βετούλας.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως ήταν πιο συγκεντρωμένοι μέχρι το 16’ της αναμέτρησης, όμως τα λάθη τους στη συνέχεια έβαλαν στο ματς τους Θεσσαλούς. Θεωρεί πως το κακό ματς στο δεύτερο ημίχρονο τους ευνόησε στην πορεία, αφού εκμεταλλεύτηκαν το καλύτερο ρόστερ και την ξεκούραση, ενώ περιμένει βελτίωση στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Θεωρώ ότι μπήκαμε πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι μέχρι το 16’, περιμέναμε μια λογική αντίδραση των Τρικάλων, η οποία μας οδήγησε σε εύκολα λάθη που οδήγησαν σε εύκολα καλάθια για την ομάδα τους. Οι 22 από τους 40 ήταν από το τρανζίσιον στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ πως υπήρξε ένα κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Στο 68-61 βρήκαμε την ευκαιρία να τρέξουμε το παιχνίδι και να σκοράρουμε καλάθια. Σταθήκαμε πιο τυχεροί, ήμασταν πιο ξεκούραστοι με μεγαλύτερο ροτέισον και θεωρώ πως νικήσαμε δίκαια.

Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, δεν γίνεται στους δύο πόντους να πηγαίνουμε για άλεϊ ουπ, άσχετα αν κερδίσαμε καλάθι και φάουλ στη φάση, ήταν τυχερό. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την αντίδραση που έχουν βγάλει, γιατί στα τελευταία παιχνίδια συνδυάζουν το καλό αποτέλεσμα με τις καλές εμφανίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x