Euroleague

Βεζένκοβ: «Δεν υπήρχε άμυνα»

Πολύ κακός παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ζαλγκίρις και έτσι δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ.

Η πολύ κακή άμυνα, αλλά και οι τραυματισμοί των Σπανούλη και Ρότσεστι, δεν άφησαν περιθώρια στον Ολυμπιακό κόντρα στη Ζαλγκίρις, όπως είπε ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ στην κάμερα της Nova:

Για την ήττα από τη Ζαλγκίρις: «Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις την στατιστική να δεις τι φταίει. Δεχτήκαμε 46 πόντους στην άμυνα στο πρώτο μέρος. Δεν ακουμπάγαμε κανέναν, δεν βάζαμε το σώμα μας, δεν παίζαμε στα όρια του φάουλ. Στο 3ο δεκάλεπτο όταν χάνεις τους δυο χειριστές και δημιουργούς σου, υπήρχαν και προβλήματα στην επίθεση. Όμως το κύριο ήταν η άμυνα που δεν υπήρχε».

Για το αν μπορεί να σωθεί κάτι στη συνέχεια: «Σίγουρα δεν ήταν εικόνα αυτή που παρουσιάσαμε. Θέλουμε να χτίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Παίζουμε ένα ματς καλά και στη συνέχεια χανόμαστε πάλι. Θέλουμε να δουλεύουμε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Αν ψάχνουμε δικαιολογίες θα κάτσουμε μέχρι αύριο. Τα κεφάλια κάτω, γιατί έχουμε παιχνίδι σε λιγότερο από 48 ώρες και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για να καταλήξει: «Όλα τα παιδιά κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Όσο κλισέ και αν ακούγεται. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε παραπάνω. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι με την ΤΣΣΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x