Euroleague

Βεζένκοβ: «Να δείξουμε ότι είμαστε σκληρή ομάδα και να το αφήσουμε πίσω μας»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός ήξερε τι έπρεπε να κάνει απέναντι στην Αρμάνι, δεν το έκανε όμως, με αποτέλεσμα να έρθει η βαριά ήττα, ενώ μίλησε και για την… επόμενη ημέρα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 99-75 από την Αρμάνι Μιλάνο, μέσα στο ΣΕΦ, με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να τονίζει σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova» ότι το αποτέλεσμα ήρθε… φυσιολογικά, λόγω των όσων δεν έκανε αυτός και οι συμπαίκτες του.
«Όταν τρως 99 πόντους στο γήπεδό σου δεν έχεις κάτι να σχολιάσεις. Δεν βρήκαμε εύκολες κατοχές, δεν τρέξαμε, πήραμε την μπάλα από το διχτάκι σχεδόν σε κάθε επίθεση. Η Αρμάνι έπαιξε καλό μπάσκετ. Της το επιτρέψαμε και ήρθε ένα κακό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο 23χρονος άσος και συμπλήρωσε:

«Η Αρμάνι έτρεξε, έπαιξε στο ανοιχτό γήπεδο. Θα έπρεπε να μας βολεύει αυτό το στυλ. Δεν καταφέραμε να τους κρατήσουμε. Πρέπει να δούμε τα θετικά αυτής της ήττας και να μάθουμε από αυτή. Τη Δευτέρα και στη συνέχεια με την Μακάμπι πρέπει να παρουσιαστούμε τελείως διαφορετικοί».

Ο Βούλγαρος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε και στο γεγονός πως αυτό ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας του, σημειώνοντας: «Σίγουρα όταν κάνεις δύο εκτός έδρας νίκες πας στο γήπεδό σου για αυτό που πρέπει. Θέλεις να βάλεις και τον κόσμο σου στο παιχνίδι. Η Αρμάνι έπαιξε πιο σκληρά, χάσαμε τα... πάντα. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά δεν το κάναμε. Όταν το κάνεις, αυτό θα γίνεται».

Όσο για την… επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού στην Euroleague; «Όλοι ξέρουν τα λάθη που έκαναν. Πρέπει να μάθουμε από αυτά και να προχωρήσουμε μπροστά. Τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις μετρούν. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε σκληρή ομάδα και να το αφήσουμε πίσω μας», επισήμανε με νόημα ο Βεζένκοβ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x