Euroleague

Βεζένκοβ: «Χάσαμε πολλές βολές και δεν βγάλαμε την τελευταία άμυνα»

Οι πολλές χαμένες ελεύθερες βολές και η τελευταία άμυνα της κανονικής διάρκειας κόστισαν στον Ολυμπιακό την ήττα από τον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ.

Πικρία για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά παράλληλα υπερηφάνεια για την εμφάνιση επικρατεί στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Βεζένκοβ, ο οποίος τόνισε πως κόστισαν πολύ οι χαμένες ελεύθερες βολές, αλλά και η κακή άμυνα στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

«Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το διαχειριστούμε. Παίξαμε σε μια φανταστική ατμόσφαιρα και διεκδικήσαμε τη νίκη. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια μας, αλλά κάποιες φορές δεν αρκεί. Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό στις 11 ασίστ, αλλά δεχτήκαμε 41 πόντους από έναν παίκτη. Χάσαμε πολλές βολές και δεν βγάλαμε την τελευταία άμυνα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Καλή συνέχεια και σε αυτούς και σε μας», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ.

Αναφορικά με τη δική του απόδοση: «Θέλω να βοηθώ την ομάδα όσο μπορώ. Έκανα κι εγώ λάθη, αλλά θέλω να είμαι εκεί. Ο Ράις είναι φίλος μου από τότε που ήμασταν στην Μπαρτσελόνα. Είναι εξαιρετικό παιδί, έχουμε πολύ καλή σχέση και έχει πετύχει τα πάντα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τον περιορίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x