Ελλάδα

Βεζένκοφ: «Είναι απόφαση της διοίκησης και τη στηρίζουμε»

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού στηρίζουν την απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ να απέχει από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ τονίζει πως καθήκον των παικτών του Ολυμπιακού είναι να ακολουθήσουν τις αποφάσεις της διοίκησης, μετά και την αποχή από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι απόφαση της διοίκησης, εμείς είμαστε παίκτες, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο 100% και στηρίζουμε κάθε απόφαση των προέδρων. Εμείς είμαστε εδώ για να παίζουμε μπάσκετ», ανέφερε ο φόργουορντ των Πειραιωτών.

Σχετικά με το ματς με την Μπάγερν την Τρίτη είπε: «Έχουμε χάσει έξι από τα επτά τελευταία ματς, οπότε δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, έστω κι αν έχουν αποκλειστεί. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, που διεκδικεί την πρόκριση και μετά θα δούμε πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι το πρόγραμμα».

Όσο για τις απουσίες Σπανούλη και Στρέλνιεκς; «Ο Βασίλης και ο Γιάνις είναι δύο γκαρντ που μας δίνουν πολλά. Οι απουσίες πάντα είναι σημαντικές, αλλά θα πάμε σύσσωμοι για το καλύτερο, όσα προβλήματα και αν υπάρχουν», δήλωσε.

Τέλος, για την αντιμετώπιση του Ντέρικ Γουίλιαμς σημείωσε: «Ο Γουίλιαμς είναι πολύ υψηλού επιπέδου παίκτης, ήταν νούμερο δύο στο ντραφτ, αλλά έχουμε τους παίκτες και να τον περιορίσουμε, αλλά και να του επιτεθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x