Ελλάδα

Βεζένκοφ: «Ηρεμήσαμε και τώρα πάμε για τη νίκη»

Ο Σάσα Βεζένκοφ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τις ευεργετικές συνέπειες του ρεπό που πήραν στον Άρη μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών και την πρόκληση του ματς με την Κηφισιά.

Αναλυτικά τι έγραψε ο 20χρονος φόργουορντ:

«Η ξεκούραση και η δύσκολη αποστολή στην Κηφισιά

Καλησπέρα σε όλους,

Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μία αγχωτική νίκη, την οποία δε συνοδέψαμε με καλή εμφάνιση, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο ΚΑΟΔ. Πήραμε ένα διήμερο ρεπό το οποίο μας βοήθησε να ξεφύγουμε και να ηρεμήσουμε πνευματικά, ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι και δυνατοί για τη συνέχεια.

Εγώ προσωπικά εκμεταλλεύτηκα τη διακοπή και πήγα στη Βουλγαρία, όπου πέρασα οικογενειακές στιγμές. Το χρειαζόμουν, όπως και όλα τα παιδιά που γέμισαν τις μπαταρίες τους μετά από μία δύσκολη περίοδο με έξι αγώνες σε ένα μήνα.

Μετά το διήμερο ρεπό, ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, με την ΑΕΝΚ Δημουλάς. Μία ομάδα που μας κέρδισε στο Κύπελλο στην έδρα της και την κερδίσαμε στο «Nick Galis Hall» για το πρωτάθλημα. Σε σχέση με εκείνους τους αγώνες, ο αντίπαλός μας έχει αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στο ρόστερ του. Όμως παραμένει μία πολύ έμπειρη ομάδα και έχει στις τάξεις της τον MVP του πρώτου γύρου, Δημήτρη Μαυροειδή. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να κάνουν τη ζημιά, δεν είναι μόνον αυτός.

Εμείς δεν αλλάζουμε τη φιλοσοφία μας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε καλό μπάσκετ και αν αυτά τα συνδυάσουμε με μία εκτός έδρας νίκη, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το ματς είναι πολύ σημαντικό για μας. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και κάθε εκτός έδρας νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και μας κρατά ψηλά στη βαθμολογία. Ο στόχος μας δεν αλλάζει. Σε κάθε αγώνα παλεύουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε στην Κηφισιά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x