Αναλυτικά, όσα είπε στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM 94,6 στην Τουρκία, Νίκο Ζέρβα:

Για το ματς με την Εφές: «Προερχόμαστε από ανεπιτυχή αποτελέσματα, κάποιες ήττες που πόνεσαν. Είμαστε εδώ για να κυνηγήσουμε τη νίκη. Δουλέψαμε πολύ την προηγούμενη εβδομάδα. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Μια ομάδα με πολύ ταλέντο, που βρίσκεται συνεχώς στην τέταρτη θέση με πολύ μικρά σκαμπανεβάσματα. Για να διεκδικήσουμε τη νίκη σε αυτό το γήπεδο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το αν το κλειδί είναι η άμυνα: «Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρέπει να τους περιορίσουμε, όπως επίσης να περιορίσουμε και τα λάθη μας. Να μην τους δίνουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό που αρέσκονται να παίζουν. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, ώστε να ανακάμψουμε από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα».

Για το αν είναι κίνητρο η επιστροφή από τρεις σερί ήττες: «Εννοείται. Ανεξάρτητα από τις ήττες, το παιχνίδι προϊδεάζει ότι πρέπει να παίξεις σκληρά, πόσω μάλλον όταν βρίσκεσαι σε καθοδική πορεία. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, σκληροί, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τα λάθη και το ρυθμό του αγώνα».

Για το πόσο τους έχουν επηρεάσει οι τελευταίες εξελίξεις: «Δεν θέλω να το συζητήσω. Ανήκει στο παρελθόν. Από δω και πέρα πρέπει να δούμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να διορθώσουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε καλύτερα από αυτό που δείχνουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα πρέπει να γίνει μια νέα αρχή, για να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση των στόχων μας».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ