Euroleague

Βεζένκοφ στον ΣΠΟΡ FM: «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε με τη Φενέρ»

Ο Σάσα Βεζένκοφ δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αποφασισμένος με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό να παλέψουν για τη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός δίνει ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι του στη φετινή Ευρωλίγκα την Πέμπτη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο ο Σάσα Βεζένκοφ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να παλέψουν.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Νίκος Ζέρβας

«Παίζουμε απέναντι σε μια αήττητη στην έδρα της ομάδα, που είναι πρώτη στην κατάταξη, αλλά εμείς ήρθαμε για να κάνουμε ό,τι ζητεί ο προπονητής, να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ, γιατί ξέρουμε ότι η Φενέρ είναι εξαιρετική ομάδα που ξέρει να χτυπά τις αδυναμίες των αντιπάλων», τόνισε ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων».

Ερωτηθείς αν είναι έξτρα κίνητρο ο τρόπος που έχασε ο Ολυμπιακός από τη Φενέρ στον πρώτο γύρο, απάντησε: «Ξέρουμε πώς χάσαμε στο ΣΕΦ, αλλά τώρα είναι ένα διαφορετικό ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

Τέλος, για τη δική του ανοδική πορεία είπε: «Νιώθω καλά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως μου ζητηθεί και πρέπει όλοι μας να είμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε παίκτες υψηλής κλάσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x