NBA

Βίαιη επίθεση στον Στιβ Φράνσις! (video)

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Στιβ Φράνσις κατά τη διάρκεια ραπ συναυλίας στο Χιούστον, όταν άγνωστος τράβηξε από πίσω την αλυσίδα που είχε στο λαιμό του, ενώ άλλοι τον ποδοπατούσαν.

Απίστευτο επεισόδιο εξελίχθηκε σε ραπ συναυλία στο Χιούστον χθες το βράδυ (2/3). Ο Στιβ Φράνσις είχε ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει, όταν έγινε δέκτης απρόκλητης επίθεσης από άγνωστο με σκοπό να του αρπάξει την αλυσίδα που είχε στο λαιμό του.

Όμως η αλυσίδα δεν έσπασε και ο 38χρονος παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ σύρθηκε στο πάτωμα φανερά ζαλισμένος, καθώς προσπαθούσε να προστατευθεί από τον πνιγμό. Στη συνέχεια ενεπλάκησαν πολλοί παριστάμενοι, κάποιοι εκ των οποίων κλώτσησαν με μεγάλη βιαιότητα τον Φράνσις.



Τελικά σύμφωνα με την ιστοσελίδα tmz.com κάποιος κατάφερε να κλέψει το κόσμημα και ο πρώην άσος του ΝΒΑ απέφυγε τα χειρότερα, χωρίς όμως να ειδοποιηθεί έγκαιρα για το περιστατικό η αστυνομία.

Ο Στιβ Φράνσις αγωνίστηκε για 10 χρόνια στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς, Ορλάντο Μάτζικ και Νιου Γιορκ Νικς και μάλιστα πήρε μέρος τρεις φορές στο All Star Game, ενώ έκλεισε την καριέρα του το 2010 στην Κίνα.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x