Euroleague

Βιντορέτα: «Από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης ο Σπανούλης»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Βασίλη Σπανούλη, ο Τσους Βιντορέτα, ενόψει της αναμέτρησης με τη Βαλένθια.

Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η στήριξη του κόσμου στην αναμέτρηση της Βαλένθια με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσους Βιντορέτα, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, όπως είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

«Δουλεύουμε με ηρεμία και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε μπάσκετ. Δεν είμαστε ούτε χαρούμενοι, ούτε ικανοποιημένοι, καθώς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες νίκες στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες μας έχουν την ικανότητα να αντιδράσουν και να ανακτήσουν τη φόρμα τους», ήταν τα πρώτα λόγια του Τσους Βιντορέτα και συμπλήρωσε:.

«Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, γι’ αυτό θα πρέπει να σφίξουμε τα δόντια μας, ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την επιστροφή του Σπανούλη στην αγωνιστική δράση: «Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα με εμπειρία, η οποία διαθέτει έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, όπως είναι ο Σπανούλης. Από την άλλη, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Μάντζαρη και Αγραβάνη».

Για την παρουσία του κόσμου στη «Φοντέτα»: «Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να δώσουν το μάξιμουμ της στήριξής τους, ειδικά κόντρα σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι σίγουρος ότι αύριο, θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x