Euroleague

Βιντορέτα: «Υπήρχαν δύο σφυρίγματα στο τέλος του ματς»

Παραπόνα από τη διαιτησία είχε ο Ισπανός τεχνικός της Βαλένθια.

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό ο Τσους Βιντορέτα.

Ο Ισπανός τεχνικός της Βαλένθια τόνισε πως ο αρχηγός των ερυθρολεύκων ήταν αυτός που καθόρισε την τελική έκβαση του ματς, ενώ εξέφρασε και κάποια παράπονα για τη διαιτησία του παιχνιδιού.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κάπως κρύοι, χωρίς ρυθμό αμυντικά κι επιθετικά. Δεχθήκαμε συνεχόμενους πόντους κοντά στο καλάθι, δεν ήμασταν σκληροί, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με +11, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά κάναμε καλή δουλειά. Επιστρέψαμε στη δεύτερη περίοδο και, παρά τα δύο λάθη, το ημίχρονο έληξε με διαφορά ενός πόντους. Ξεκινήσαμε καλύτερα στην τρίτη περίοδο, αλλά όχι όσα καλά θέλαμε για να μείνουμε κοντά. Αντιδράσαμε ξανά καλά όμως ελέγχοντας τον ρυθμό και βρίσκοντας εύκολα καλάθια.

Υπήρχαν δυο σφυρίγματα προς το τέλος, ένα με τις τρεις βολές στον Σπανούλη κι ένα με ένα φάουλ στον Σέρχι Γκαρθία, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτά. Στο τέλος, ο Σπανούλης καθόρισε το παιχνίδι με την εμφάνισή του. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπανούλης. Κάναμε πάντως καλύτερη δουλειά από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά όχι όσο καλή χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x